Våra tjänster

Våra utvalda tjänster

Vi tillhandahåller de bästa tjänsterna

Flyttstädning

Flyttstädning som gör skillnad! Professionella städexperter förvandlar ditt hem till skinande renhet. Boka nu för smidig och effektiv flyttstädning. Vi tar hand om allt, från golv till tak. Uppnå perfektion och maximera din tid med våra pålitliga flyttstädningstjänster.

Kontorsstädning

Håll ditt kontor strålande rent med vår professionella kontorsstädningstjänst. Skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö som imponerar på dina kollegor. Få högsta klickfrekvens med vårt pålitliga och effektiva städteam. Boka nu för en skinande ren arbetsplats som du och ditt team förtjänar!

Hemstädning

Professionell hemstädning för en gnistrande renhet i ditt hem. Boka nu och upplev kvaliteten som ger resultat. Våra experter skapar ett skinande rent hem, skräddarsytt efter dina behov. Ge ditt hem den omtanke det förtjänar – välj Hemstädning med passion och noggrannhet.

Fönsterputsning

Skapa klarhet och glans med vår professionella fönsterputsningstjänst. Erbjuder rena och gnistrande fönster för att ge ditt hem eller kontor en strålande förvandling. Upplev den oemotståndliga glansen med våra skräddarsydda fönsterputsningar. Boka idag för en obesvärad fönsterrenovering som imponerar!

Skolstädning

Skolstädning som får eleverna att glänsa! Effektiv, pålitlig och noggrann skolstädning för en fräschare inlärningsmiljö. Förbättra elevernas trivsel och hälsa med vår professionella städningstjänst. Vi tar hand om allt från klassrum till korridorer. Boka nu för en renare skola och ökad fokus!

Gymstädning

Skapa glänsande träningslokaler med vår professionella gymstädning. Förvandla svettiga ytor till skinande renhet och ge medlemmarna en inspirerande miljö. Boka nu för effektiv och pålitlig rengöring som får dig att trivas i varje reps. Låt oss ta hand om städningen, så du kan fokusera på att lyfta vikterna!

Byggstädning

Få ditt bygge att skinna! Proffsig byggstädning som imponerar. Vi tar hand om allt, från grund till tak. Skräp, damm och smuts försvinner som magi. Boka nu för en skinande ren byggplats. Tillförlitligt, effektivt och prisvärt. Byggstädning när den är som bäst!

Störstädning

Störstädning som överträffar förväntningar – Effektivt, pålitligt och noggrant. Boka nu för en renare och mer organiserad tillvaro. Vi tar hand om varje hörn och yta, levererar kvalitet och skapar tid för det du älskar att göra. Upplev den ultimata städningen med vår professionella Störstädningstjänst!

Trappstädning

Professionell trappstädning för renare och säkrare trappor. Boka vår experttjänst idag för att ge dina trappor nytt liv. Effektiv, pålitlig och prisvärd städning som lockar blickar och ger imponerande resultat. Lita på oss för att skapa en renare trappmiljö som imponerar på alla.

Varför välja oss?

Varför välja ASL Service AB för dina städtjänster? Vi är ditt pålitliga val för enastående rengöring och service. Med vår erfarenhet och dedikerade personal kan du lita på att vi levererar överlägsen kvalitet varje gång. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter och modern utrustning för att uppnå bästa möjliga resultat.

  • Kvalitetsservice
  • Bästa pris
  • Avancerad teknik
  • Pålitlig proffs
  • Friska
  • Miljövänlig

Vi tillhandahåller pålitliga tjänster åt dig

ASL Service AB erbjuder pålitliga och professionella städtjänster för dig. Vi är experter på att skapa renhet och fräschör i ditt hem eller kontor. Vårt dedikerade team av erfarna städproffs levererar kvalitetsresultat varje gång. Med vårt förtroendeingivande rykte kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg med att vi tar hand om dina rengöringsbehov. Kontakta oss idag för en skräddarsydd och pålitlig städlösning!

25 års erfarenhet av städning
Över 30 platser i hela landet
Proprietärt rengöringssystem

Letar du efter professionella städtjänster?

Ring oss: 072 78 02 127

Kontakta oss