Snabb offert på flyttstädning

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Flyttstädning i Storvik

Få skinande rena resultat med Flyttstädning i Storvik av ASL Service AB – Vi skapar glädje och lugn i ditt nya hem. Profesionellt utfört, snabbt och effektivt. Din tillfredsställelse är vårt mål! Boka oss idag för en stressfri flyttstädning. Erfaren personal, moderna metoder och konkurrenskraftiga priser. Vårt rykte talar för sig själv – vi levererar kvalitet du kan lita på!

Behöver du service i en annan stad?

Effektiv Flyttstädning i Storvik | ASL Service AB

ASL Service AB erbjuder flyttstädning i Storvik med över 10 års erfarenhet av professionella städtjänster. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter för att garantera kundnöjdhet och erbjuder både privat- och företagsstädning. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi har flexibel schemaläggning för att passa dina behov. Vi strävar efter att vara effektiva, noggranna och pålitliga i vårt arbete, samt att använda miljövänliga metoder och material för att minska vår miljöpåverkan. Välj ASL Service AB för din flyttstädning i Storvik och upplev skillnaden med en renare och fräschare bostad eller arbetsplats.

  • Professionell städning – 10 års erfarenhet
  • Högkvalitativa rengöringsprodukter
  • Både hem- och företagsstädning
  • Prisvärt och flexibelt schema
  • Miljövänliga metoder och material
  • 14 dagar Städgaranti

Ring oss: 072 78 02 127

Bästa städning för ditt hem och företag! Vi fixar allt, kontakta oss nu!

Hur kan vi hjälpa - Flyttstädning i Falun

Comment pouvons nous aider?

Vi på ASL Service AB är stolta över att erbjuda er flyttstädning i Storvik. Som en effektiv, noggrann och pålitlig städfirma vet vi hur stressigt det kan vara att flytta och hur viktigt det är att lämna det gamla hemmet rent och prydligt. Därför tar vi hand om allt gällande flyttstädningen så att ni kan fokusera på er nya bostad. Vi garanterar att ert hem blir skinande rent och redo för de nya ägarna eller hyresgästerna, så att ni kan känna er trygga och nöjda med resultatet.

Varför oss

Vi på ASL Service AB är det självklara valet för flyttstädning i Storvik. Med över 10 års erfarenhet inom städbranschen, garanterar vi professionell och noggrann service. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter för att säkerställa kundnöjdhet och erbjuder både privatpersoner och företag våra tjänster.

Våra priser är konkurrenskraftiga och vi har flexibla scheman anpassade efter era behov. Dessutom arbetar vi med miljövänliga metoder och material för att minimera vår påverkan på miljön. Lita på oss för en effektiv, grundlig och pålitlig flyttstädning!

Varför är ‘Flyttstädning’ så viktigt

Varför är ‘Flyttstädning’ så viktigt?

Att flytta till ett nytt hem kan vara både spännande och stressande. En av de viktigaste sakerna att tänka på vid en flytt är att se till att båda bostäderna – den gamla och den nya – är rena och fräscha. Därför vill vi diskutera varför ‘flyttstädning’ är så viktigt för oss alla.

Vi på ASL Service AB tror att det är avgörande att lämna sitt gamla hem i gott skick, inte bara för nästa hyresgästs skull, utan även för vår egen sinnesro. Det finns inget mer irriterande än att upptäcka smutsiga hörn eller dammiga ytor när man packar upp sina saker i det nya hemmet. Dessutom kan en ordentlig flyttstädning hjälpa oss att undvika eventuella tvister med hyresvärdar eller föreningar om städningen i vårt tidigare boende.

Vanliga frågor

Vad innefattar er flyttstädning?

Vår flyttstädning innefattar en grundlig rengöring av hela bostaden, inklusive fönsterputsning, dammsugning, golvtvätt, rengöring av kök och badrum, samt väggar och tak. Vi ser till att allt är skinande rent och redo för de nya ägarna eller hyresgästerna.

Hur lång tid tar det för er att utföra en flyttstädning?

Tiden det tar för oss att utföra en flyttstädning beror på storleken på bostaden och dess skick. I genomsnitt kan vi säga att det tar mellan 4-8 timmar för en normalstor lägenhet. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Behöver vi vara hemma under flyttstädningen?

Det är inte nödvändigt för er att vara hemma under flyttstädningen. Vi är vana vid att arbeta självständigt och ansvarar för att låsa och lämna bostaden säkert efter att arbetet är slutfört. Ni kan lita på att vi behandlar er bostad med respekt och omsorg.

Vilka rengöringsmedel använder ni vid flyttstädning?

Vi använder högkvalitativa och miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa en effektiv och skonsam rengöring av er bostad. Om ni har speciella önskemål eller allergier, är det viktigt att ni informerar oss om detta i förväg så att vi kan anpassa våra produkter efter era behov.

Vad händer om vi inte är nöjda med resultatet av flyttstädningen?

Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet på vår flyttstädning, men om ni av någon anledning inte är nöjda med resultatet, ber vi er att kontakta oss inom 48 timmar efter utfört arbete. Vi kommer då att åtgärda eventuella brister utan extra kostnad för er.

Ring oss: 072 78 02 127

Vi ger dig ett skinande rent hem och kontor – snabbt, noggrant och pålitligt! Boka din flyttstädning hos oss nu!

Effektiv Flyttstädning i Storvik med ASL Service AB

Vi på ASL Service AB vet hur stressigt en flytt kan vara, och vi är här för att göra din flyttstädning i Storvik så smidig och effektiv som möjligt. Med vårt engagerade team av professionella städare kommer du snabbt kunna fokusera på att packa upp och komma i ordning i ditt nya hem.

Miljövänliga produkter

Vi använder endast ekologiska rengöringsmedel som är skonsamma mot miljön, men samtidigt effektiva för att få ert hem skinande rent.

Noggrant arbete

Våra städspecialister ser till att inget lämnas åt slumpen när de rengör ert hem inför flytten – alltifrån golv till tak blir fläckfritt!

Tillfredsställelse garanterad

Vi strävar efter att överträffa era förväntningar och kommer inte sluta förrän ni är helt nöjda med vårt arbete.

Letar du efter professionella städtjänster?

Ring oss: 072 78 02 127